top of page
AEnB2Up1bJOCZrYrcBV_ytUhuHp1vlu9gL3aHrEB

Historia de les Palmarines

Corria l’any 1958 quan la Júlia i l’Agustí van tenir clar que volien guanyar-se la vida venent productes de cultiu propi com ara fruites, verdures, etc. Així doncs, amb molta voluntat i ganes de treballar van muntar l’empresa Les Palmarines i van anar a vendre al Mercat Municipal de Molins de Rei.

Cap a l’any 1962 van incorporar a la venda la pesca salada i les olives a granel. Més endavant, per tal de donar millor servei i ja amb l’ajuda dels fills, primer l’Anna i el Joan i més endavant, la Gemma, es van dedicar al llegum cuit.

Agusti, Julieta i Joan a la cuina.jpg
IMG9.jpg
AEnB2Up52cGZjKvg3mby4eYIftSk3_dob9y_D1VL

A aquestes alçades, Les Palmarines, era ben bé una empresa familiar de primer nivell a la comarca i amb molt de reconeixement. 

Però tot i així no en van tenir prou i van decidir dedicar els seus coneixements i ganes de millorar a fer menjars preparats, tant per endur-se com per anar a buscar-ho a la parada del Mercat.

Actualment, es pot afirmar que els menjars preparats és el que més sortida té, sense desmerèixer gens tota la resta de la gran varietat de productes que ofereixen.

bottom of page
umjzFROD4owa5AAZ0TADc_T7_jLpQ7jN2DZoVqd5nxs